
Hvad Foliant sætter op for dig
Når du vælger din plan, får din butik seks færdige skabeloner på din butiks sprog: Kvittering / faktura, Pakkeseddel, Returformular, Tilbud til kladdeordrer, Refusion / kreditnota og Plukliste. Du behøver ikke at oprette noget, før du udskriver din første ordre. Når du installerer Foliant, henter appen også logoet og hovedfarven fra din butiks brandindstillinger i Shopify (Indstillinger › Brand i Shopify-administratoren), hvis du har angivet dem. Dine dokumenter viser dem med det samme, på alle planer. Du kan ændre dem under Indstillinger › Branding. Se Branding.Velkomsttrinnene
Velkomstsiden hedder Kom godt i gang og viser Trin 1 af 4, Trin 2 af 4 og så videre øverst.
Sådan går du gennem trinnene:
- Vælg Næste for at gå til næste trin eller Tilbage for at gå tilbage. Du kan også bruge prikkerne under kortet til at springe til et trin.
- På det sidste trin vælger du Vælg en plan. Hvis du vil gå direkte dertil fra et tidligere trin, skal du vælge Spring til abonnementer.
- På siden med planer vælger du en plan og godkender den i Shopify.
Valg af plan
Du skal have en plan, før du kan bruge Foliant, og det gælder også Free-planen. Indtil du vælger en, åbner Foliant siden med planer, uanset hvilken side du prøver at åbne. Du godkender alle planer i Shopify, også Free, og Shopify fakturerer dig for betalte planer. Du kan til enhver tid skifte plan under Indstillinger › Fakturering. Se Planer og priser og Skift din plan.Godt at vide
- Du ser kun velkomsttrinnene én gang. Når du har valgt Vælg en plan eller Spring til abonnementer, viser Foliant dem ikke igen.
- I en udviklingsbutik er alle funktioner gratis, og Foliant beder dig ikke om at vælge en plan. Du kan stadig vælge en for at afprøve faktureringen.
- Hvis din plan ophører (for eksempel fordi den er annulleret, eller en betaling er afvist), sender Foliant dig til siden med planer igen, indtil du vælger en plan.
- Hvis en butik afinstalleres og geninstalleres for mange gange, sætter Foliant den på pause og viser Midlertidigt blokeret. Kontakt support for at få adgang igen.