Spring til hovedindhold

Det kan du gøre med et købt design

Et design, du har købt, er en skabelon som alle andre. Det printes, eksporteres og når ud til kunderne på samme måde som dine andre skabeloner, og du kan blive ved med at tilpasse det i designeditoren, når du vil.

Brug det som enhver anden skabelon

  • Print og eksportér det. Det bliver tilbudt, når du printer og eksporterer. Forvælg det til ordrer, ordrekladder eller POS-ordrer på siden Skabeloner eller i dets indstillinger. Se Vælg, hvor en skabelon er forvalgt.
  • Lever det til kunderne. Brug Tilføj levering til at linke til det på ordresider, i Shopify-mails eller i mails, som Foliant sender. Se Tilføj en levering.
  • Vælg, hvem der får det. Brug det til alle, eller i stedet for en anden skabelon til nogle ordrer, f.eks. til engroskunder. Se Brug en skabelon kun til nogle ordrer.
  • Skift dets indstillinger. Omdøb det, og angiv dokumenttype og sprog på dets indstillingsside. Se Skabelonindstillinger.

Bliv ved med at tilpasse det

Åbn skabelonen med Rediger Skabelon for at ændre dit logo, dine farver, indstillinger og tekster i designeditoren. Ændringer gemmes og træder i kraft automatisk. Klik på Færdig for at lukke editoren. Se Tilpas et design. Alle ændringer gemmes i skabelonens versionshistorik, så du kan gendanne en tidligere version. Se Versionshistorik.

Godt at vide

  • Skabeloner, der er lavet ud fra et design, kan kun redigeres i designeditoren. Du kan ikke redigere deres kode.
  • Faktura-designs har dokumenttypen Faktura, så de nummereres, når dokumentnummerering er slået til.
  • Designets logo er dets eget. Hvis du ændrer dit logo under Indstillinger › Branding, ændres det ikke, og logoer pr. land gælder ikke for det.
  • Vær forsigtig, når du sletter skabelonen for et købt design: Købet hører til den skabelon, så det forsvinder også. Hvis du prøver designet igen, starter du en ny kladde. Se Slet en skabelon.

Relaterede artikler