Salt la conținutul principal
Dacă Foliant a fost dezinstalat și instalat din nou de prea multe ori în același magazin, aplicația suspendă contul. Fiecare pagină vă trimite la Setări › Facturare, unde apare Cont cu eticheta Blocat temporar: Acest magazin a fost reinstalat de prea multe ori, așa că Foliant este suspendat. Contactați asistența pentru a restabili accesul. Această măsură previne repornirea repetată a perioadelor de probă gratuite și a abonamentelor. Doar echipa de asistență Foliant o poate ridica.

Recăpătați accesul

  1. Pe pagina Facturare, selectați Contactează asistența. Se deschide un e-mail către .
  2. Includeți adresa myshopify.com a magazinului dvs. și o scurtă explicație despre motivul reinstalării.
Echipa de asistență verifică contul și restabilește accesul.

Cât timp contul este blocat

  • Nu puteți folosi paginile Foliant, nu puteți tipări și nu puteți modifica setările.
  • Șabloanele și setările dvs. nu sunt șterse.

Cum evitați blocarea

  • Pentru a o lua de la capăt cu șabloane noi, nu trebuie să reinstalați aplicația. Creați în schimb un șablon nou sau instalați unul din Designuri. Consultați Creați un șablon.
  • Pentru a nu mai plăti, treceți la planul Free în loc să dezinstalați aplicația. Consultați Anulați abonamentul sau dezinstalați Foliant.
  • Reinstalarea nu vă oferă niciodată o nouă perioadă de probă gratuită.

Articole similare