Salt la conținutul principal
Setări › Documente și imprimare conține setările care stabilesc cum sunt numerotate, păstrate și tipărite documentele dvs. Ele se aplică întregului magazin. Toate modificările de pe pagină se salvează împreună, dintr-o singură bară de salvare, iar la final vedeți Setări salvate. Setările Documente și imprimare

Ce găsiți pe pagină

Numerotarea documentelor și facturile blocate

Aceste două setări funcționează împreună:
  • Cu Numerotarea documentelor, un document primește numărul prima dată când este descărcat, tipărit sau exportat și îl păstrează. Numărul următor poate doar să crească. Înainte de a salva modificările de numerotare, Foliant afișează Salvați numerotarea? cu numerele următoare, iar dvs. confirmați cu Salvează numerotarea.
  • Facturi blocate necesită numerotarea facturilor sau a facturilor de stornare. Dacă activați blocarea cu ambele dezactivate, Foliant vă anunță: Blocarea necesită numerotarea facturilor sau a facturilor de stornare. Fără ea, nu se blochează nimic. Selectați Activați numerotarea facturilor pentru a rezolva problema.
Pentru detalii, consultați Numerotarea documentelor și Facturi blocate.

Publicarea șabloanelor

În mod implicit, când salvați un șablon în editor, modificarea intră în vigoare imediat. Dacă preferați să verificați mai întâi modificările, activați Necesită publicare. Cu Necesită publicare activat, modificările salvate la codul, filigranul sau dimensiunea hârtiei unui șablon rămân ciornă până când le publicați din editor. Până atunci, clienții dvs., exporturile și tipăririle folosesc în continuare versiunea publicată. Pentru a activa opțiunea:
  1. Deschideți Setări › Documente și imprimare.
  2. La Publicarea șabloanelor, activați Necesită publicare.
  3. Selectați Salvați în bara de salvare.
Modificările altor setări ale șablonului, cum ar fi numele, se aplică în continuare la salvare. Consultați Publicarea modificărilor șabloanelor.

Bine de știut

  • Dacă o valoare nu este validă, de exemplu o etichetă cu virgulă, butonul Salvați rămâne dezactivat până când o corectați.
  • Dacă modificați numerotarea și Foliant nu poate salva o parte din ea, vedeți Unele modificări de numerotare nu au fost salvate. Celelalte modificări ale dvs. sunt totuși salvate, iar câmpurile cu probleme vă arată ce trebuie corectat.

Articole similare