Salt la conținutul principal

Evitați trimiterea a două e-mailuri către clienți

Shopify trimite un e-mail clientului dvs. la aproape fiecare etapă a unei comenzi: când este plasată, plătită, expediată, rambursată sau anulată. E-mailurile Shopify nu pot conține un PDF atașat, așa că, dacă și Foliant trimite un e-mail clientului în acel moment, clientul primește două e-mailuri. Foliant nu face niciodată acest lucru fără să vă anunțe: indică e-mailul Shopify și vă cere să confirmați.

Cele două opțiuni

Ce afișează Foliant

Când bifați Client ca destinatar al unui e-mail Foliant, apare un avertisment: Clientul primește două e-mailuri. Acesta enumeră e-mailurile Shopify care se trimit și ele în acel moment și dacă le puteți opri: Apoi alegeți:
  • Bifați Trimite ambele pentru a continua să trimiteți e-mailul clientului. Nu puteți salva e-mailul către client până nu faceți acest lucru.
  • Selectați Folosiți în schimb un link în e-mailul Shopify pentru a configura o livrare prin link pentru același șablon, în e-mailul Shopify corespunzător.
Dacă modificați Trimite când, Foliant vă cere din nou să confirmați.

Bine de știut

  • Unele e-mailuri Shopify pot fi omise de fiecare dată când efectuați acțiunea în Shopify, debifând notificarea pentru client atunci când onorați, rambursați, anulați sau editați o comandă. Confirmarea comenzii nu poate fi dezactivată niciodată.
  • Pe cronologie, sugestia pentru momentul respectiv vă îndrumă tot mai întâi către un link, de exemplu „Adăugați un link către factură în confirmarea comenzii.”

Articole conexe