Přejít na hlavní obsah
Foliant při vytváření dokladu načítá vaše objednávky ze Shopify a uchovává jen to, co potřebuje ke svému fungování. Tento článek vysvětluje, co uchovává, jak vyřizuje žádosti vašich zákazníků týkající se soukromí a co se stane s vašimi daty, když aplikaci odinstalujete.

Co Foliant načítá, ale neuchovává

Vaše objednávky, zákazníci a produkty zůstávají v Shopify. Foliant načítá objednávku přímo ze Shopify pokaždé, když vytváří doklad, ať už ho tisknete vy, stahuje ho zákazník, nebo ho Foliant posílá e-mailem.

Co Foliant uchovává

Když zákazník požádá o výmaz

Když zákazník požádá váš obchod o výmaz svých dat, Shopify o tom Foliant informuje a Foliant:
  • odstraní jeho e-mailovou adresu z historie e-mailů doručování PDF a z vašich blokovaných adres,
  • smaže kontroly jeho DIČ,
  • smaže záznamy Shopify Flow k jeho objednávkám,
  • přestane zpřístupňovat jeho uzamčené faktury přes odkazy ke stažení. Samotné faktury se pro vás uchovávají, protože zákon vyžaduje jejich uchování, a po skončení doby uchovávání se anonymizují. V části Vystavené faktury se pak zobrazují jako Anonymizováno.

Když zákazník požádá o svá data

Shopify žádost předá Foliantu a ta se zaznamená. Protože Foliant objednávky načítá ze Shopify a neuchovává je, většina dat zákazníka je v Shopify. Pokud potřebujete vědět, jaká data o zákazníkovi Foliant má, kontaktujte podporu.

Když aplikaci odinstalujete

  1. Okamžitě se zruší vaše předplatné a skončí vaše doplňky. Viz Zrušení tarifu nebo odinstalace Foliantu.
  2. Přibližně o 48 hodin později Shopify požádá Foliant o výmaz dat vašeho obchodu. Foliant smaže vaše šablony, exporty, nastavení, oznámení, protokol aktivit, jména zaměstnanců, propojení integrací a vystavené faktury, a to i v případě, že doba jejich uchovávání ještě neskončila. Další uchovávání faktur je pak na vás.
Před odinstalací si stáhněte vystavené faktury v části Vystavené faktury pomocí tlačítka Stáhnout archiv.

Co zůstává uchováno po odinstalaci

Foliant uchovává záznamy o vašem tarifu a poplatcích označené adresou vašeho obchodu. Neobsahují žádná data zákazníků. Uchovávají se kvůli vyúčtování poplatků a proto, aby každý obchod získal zkušební verzi zdarma jen jednou.

Související články