Dette kan du gjøre med et kjøpt design
Et design du har kjøpt, er en mal som alle andre. Det skrives ut, eksporteres og når kundene akkurat som de andre malene dine, og du kan fortsette å tilpasse det i designredigeringsverktøyet når du vil.Bruk det som alle andre maler
- Skriv det ut og eksporter det. Det er tilgjengelig når du skriver ut og eksporterer. Forhåndsvelg det for bestillinger, utkast til bestillinger eller POS-bestillinger på Maler-siden eller i innstillingene for malen. Se Velg hvor en mal er forhåndsvalgt.
- Lever det til kundene. Bruk Legg til levering for å lenke til det på bestillingssider, i e-poster fra Shopify eller i e-poster som Foliant sender. Se Legg til en levering.
- Velg hvem som får det. Bruk det for alle, eller i stedet for en annen mal for enkelte bestillinger, for eksempel for grossistkunder. Se Bruk en mal bare for enkelte bestillinger.
- Endre innstillingene. Gi det nytt navn, og angi dokumenttype og språk på innstillingssiden. Se Malinnstillinger.
Fortsett å tilpasse det
Åpne malen med Rediger mal for å endre logo, farger, alternativer og tekst i designredigeringsverktøyet. Endringene lagres og publiseres automatisk. Klikk på Ferdig for å lukke redigeringsverktøyet. Se Tilpass et design. Alle endringer lagres i versjonshistorikken til malen, så du kan gjenopprette en tidligere versjon. Se Versjonshistorikk.Greit å vite
- Maler som er laget fra et design, redigeres bare i designredigeringsverktøyet. Du kan ikke redigere koden.
- Faktura-design har dokumenttypen Faktura, så de nummereres når dokumentnummerering er slått på.
- Designet har sin egen logo. Hvis du endrer logoen din i Innstillinger › Merkevare, endres ikke denne, og logoer per land gjelder ikke for den.
- Vær forsiktig når du sletter malen til et kjøpt design: Kjøpet hører til den malen, så det forsvinner også. Hvis du prøver designet på nytt, starter du et nytt utkast. Se Slett en mal.