Sablon törlése
Törölheti azt a sablont, amelyre már nincs szüksége. A törlés végleges: nem vonható vissza.Sablon törlése
Három helyről törölhet sablont:- A Sablonok oldalon kattintson a sablon sorában a ··· gombra, és válassza a Sablon törlése lehetőséget.
- A sablon beállítási oldalán kattintson a Törlés gombra.
- A szerkesztőben kattintson a Törlés gombra.
Mi történik, ha töröl egy sablont?
- A sablon sehol sem jelenik meg többé a Foliantban, nyomtatáskor és exportáláskor sem.
- A kézbesítései megszűnnek. Az ügyfelek többé nem kapják meg ennek a sablonnak a PDF-jét a rendelési oldalakon vagy e-mailekben. Lásd: Így juttathat el PDF-eket az ügyfeleihez.
- A verzióelőzményei többé nem érhetők el.
- A helyette használt sablonok felszabadulnak. Ha egyes rendeléseknél más sablonokat használtak e helyett, azok normál sablonokká válnak, és sehol sincsenek előre kiválasztva. A törlési ablak előre figyelmezteti erre, utána pedig üzenetet kap a beérkező üzenetei közé. Nyissa meg ezeket a sablonokat, és válassza ki, kik kapják őket, vagy válassza ki őket előre. Lásd: Sablon használata csak bizonyos rendeléseknél.
- Az ebből a sablonból már kiállított és zárolt dokumentumok megmaradnak, az eredeti PDF-jükkel együtt. Lásd: Kiállított számlák zárolása.
Dizájnból készült sablonok
A megvásárolt dizájn ahhoz a sablonhoz tartozik, amelyhez megvásárolta. Ha törli ezt a sablont, a megvásárolt dizájn is vele együtt törlődik: ha újra kipróbálja a dizájnt, új piszkozat jön létre. Gondolja meg kétszer, mielőtt töröl egy megvásárolt dizájnt. Lásd: Mit tehet egy megvásárolt dizájnnal?Jó tudni
- Ha úgy szeretné abbahagyni egy sablon használatát, hogy ne veszítse el, törlés helyett vegye ki a Kinek nyomtatódik beállításból (előzetes kiválasztás) és a kézbesítéseiből.
- Mielőtt töröl egy előre kiválasztott vagy számozott sablont, gondoskodjon róla, hogy egy másik sablon vegye át a helyét, például egy másik sablon Számla dokumentumtípussal.