Ugrás a fő tartalomhoz
Kétféleképpen szüntetheti meg a Foliant díjainak fizetését: átválthat a Free csomagra, és tovább használhatja az alkalmazást, vagy eltávolíthatja a Foliantot, ami lemondja az előfizetését a Shopify-ban. A Foliantban nincs külön lemondás gomb.

Váltás a Free csomagra a Foliant megtartásával

  1. Nyissa meg a Beállítások › Számlázás oldalt, és válassza a Csomag módosítása lehetőséget.
  2. Válassza a Select Free, majd a Tovább a Shopify-ra lehetőséget, és hagyja jóvá a Shopify-ban.
A Free csomagra váltás visszaváltásnak számít, ezért a következő számlázási dátumtól lép életbe. Ingyenes próbaidőszak alatt azonnal életbe lép. Lásd: Csomag módosítása.

A Foliant eltávolítása

Az eltávolítás lemondja az előfizetését. Az eltávolítást a Shopify adminban végzi el, nem a Foliantban.
  1. Nyissa meg a Beállítások › Számlázás oldalt. Az Eltávolítás és lemondás kártya a megfelelő helyre vezet: válassza az Alkalmazásbeállítások megnyitása lehetőséget.
  2. A Shopify admin Beállítások › Alkalmazások oldalán keresse meg a Foliantot, és távolítsa el.

Mi történik a díjakkal az eltávolításkor

  • Az Ön csomagja: a Shopify lemondja az előfizetést, és a Foliant nem számol fel érte több díjat.
  • Kiegészítők: minden kiegészítő megszűnik.
  • Még ki nem számlázott használat: a Shopify nem tud díjat felszámítani egy eltávolított alkalmazásért, ezért a Shopify-számlájára még nem került használat elmarad. Ezt nem kell kifizetnie.
  • A Shopify-számláján már szereplő díjak ott maradnak.

Az eltávolítás előtt

Körülbelül 48 órával az eltávolítás után a Shopify felkéri a Foliantot az áruháza adatainak törlésére, és a Foliant törli azokat. Ez magában foglalja a sablonjait, exportjait, tevékenységnaplóját és kiállított számláit. Előbb mentse el mindazt, amit meg kell őriznie:
  • Töltse le a kiállított számláit és jóváíró számláit a Kiállított számlák oldalról az Archívum letöltése lehetőséggel. Ha az Ön országában a számlákat évekig meg kell őrizni, ez lesz az Ön példánya. Lásd: Kiállított számlák.
  • Exportálja PDF-ként azokat a dokumentumokat, amelyekre szüksége van.
Arról, hogy a Foliant mit őriz meg és mit töröl, lásd: Az Ön adatai és adatvédelem.

Ha később újratelepíti

  • Újra csomagot kell választania.
  • Az áruháza nem kap második ingyenes próbaidőszakot.
  • Ha a Foliant már törölte az áruháza adatait, új sablonokkal kezd.
  • A sokszori újratelepítés és eltávolítás zárolja a fiókját. Lásd: Ideiglenesen letiltott fiók.

Kapcsolódó cikkek