Ugrás a fő tartalomhoz
A Beállítások oldalon állíthatja be a Foliantot az egész áruháza számára: az áruház adatait, az arculatot, a dokumentumok számozását és nyomtatását, az adóadatokat, az ügyfélportált, az előfizetését, a tevékenységnaplót és az integrációkat. A Foliant menüjében a Beállítások pontból nyithatja meg. A Beállítások oldal a menüjével

A Beállítások szakaszai

A Beállítások bal oldali menüje az áruháza nevével és myshopify-címével kezdődik, majd felsorolja a szakaszokat. Kis képernyőn a menü a szakasz fölött jelenik meg.

A módosítások mentése

A legtöbb Beállítások oldalon a Shopify mentési sávja megjelenik felül, amint módosít valamit.
  1. Végezze el a módosításokat.
  2. Válassza a mentési sávban a Mentés lehetőséget. Ha inkább visszavonná a módosításokat, válassza az Elvetés lehetőséget.
Amíg a Foliant ment, az oldal mezői nem szerkeszthetők. Ha nem mentett módosításokkal próbál megnyitni egy másik szakaszt, a Shopify admin megerősítést kér a távozás előtt. Egyes részek a mentési sáv helyett maguktól mentődnek, például a Logók országonként egyes logói, valamint a mentett logó eltávolítása.

Jó tudni

  • A beállítások az egész áruházára és mindenkire vonatkoznak, aki abban a Foliantot használja.
  • A Beállításokban végzett módosítások egyes területeken – például a dokumentumszámozásnál és az integrációknál – megjelennek a Beállítások › Tevékenységnapló oldalon.

Kapcsolódó cikkek